fredag 18. desember 2015

JULEBREV 2015


 Til foreldre og foresatte Risøyhamn skole

Hei hå nå er det jul igjen...........Ei hektisk førjulstid med tentamener, prøver og øvinger er over. Mye slit, og mye kos. Det som har slått undertegnede i denne tiden er hvor flinke elevene er til å "løfte" hverandre. Det er en god egenskap.
Etter juleferien blir det oppstart med Gla’dager (4., 5. og 6. januar). Elevene får et bredt utvalg av aktiviteter, alt etter interesse. Dette ser vi frem til, både elever og lærere. De har fått lappene med aktiviteter de skal være med på ut før jul, så det er viktig at de har med seg det de trenger første dag etter juleferien.
Vi er nå godt i gang med bruken av vår læringsplattform Fronter. Håper dere også har gjort dere kjent med vår nye hjemmeside: www.risøyhamnskole.no . Dere kan logge inn på Fronter via den. Dere kan også gå inn på Facebook-siden og bloggen ved å trykke på ikonene som ligger på hjemmesiden.
Elevene får vurderinger og karakterer ut når terminen egentlig er over den 14. januar 2016. Halvårsvurderinger gis til alle elevene fra 1. til 10. klasse.

Rektor og ansatte ved Risøyhamn skole ønsker dere alle ei God og fredfull Jul og et Godt Nyttår.
 

 Vennlig hilsen

Ann-Brita Gregersen
rektor

Ingen kommentarer: